FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy •  Galerie   •  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Zaloguj
 
 
 ZASADY EURO Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Jendrusi7
S.P.A.M.E.R



Dołączył: 30 Cze 2011
Posty: 1715
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 10 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Racibórz

PostWysłany: Sob 19:06, 09 Mar 2013 Powrót do góry

zdychaj, za dobre to jest


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Bercik
S.P.A.M.E.R



Dołączył: 29 Cze 2011
Posty: 1726
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Racibórz

PostWysłany: Sob 20:43, 09 Mar 2013 Powrót do góry

grzegorz01100 napisał:
dlaczego nie mogę mieć sztandaru dyscypliny i mistrza uczty

albo biorę czarowanie i liderę albo działko i liderę

co to za syf Evil or Very Mad


Grzesiu Tomek i Jedrek specjalnie pisali ten draft to podbucha,robia tak bo widzą twoja potęge i chcą cie zniechecic do gry każdą armia.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Marks
Bard



Dołączył: 13 Lut 2013
Posty: 404
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 13:28, 10 Mar 2013 Powrót do góry

@Jędrusi
Stompy idą w oddział, nie w model z którym się stykają. Vampir by przeżył. Tak myślałem, ale że w booku nie stało as for shooting, to nie chciałem się upierać, tym bardziej, że z taką stanowczością twierdziłeś inaczej. No ale, wszyscy uczymy się na błędach Smile


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Bercik
S.P.A.M.E.R



Dołączył: 29 Cze 2011
Posty: 1726
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Racibórz

PostWysłany: Nie 13:31, 10 Mar 2013 Powrót do góry

Właśnie oten wał mi chodziło gdy jechaliśmy w pociągu Radzio nam powiedział że stompy zawsze idą w oddział bo przy impactach pisze że idzie jak przy strzelaniu.Sorry za wał ale niewiedziałem


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
wychwa
King Kong



Dołączył: 29 Cze 2011
Posty: 2152
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 12 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 13:32, 10 Mar 2013 Powrót do góry

No a jak jest mniej niż 4 modeli szeregowych + hero to rozdziela się po równo , a jak jest nie parzyście to nadmiar przydziela właściciel oddziału.


[link widoczny dla zalogowanych]


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Marks
Bard



Dołączył: 13 Lut 2013
Posty: 404
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 13:36, 10 Mar 2013 Powrót do góry

No właśnie przy impaktach jest napisane, przy stompach nie, co zachwiało moją pewność. Radzio powinieneś być bardziej zdecydowany bo znasz zasady całkiem dobrze. (apropos, sprawdziłem wczoraj tę sytuację z dorzuceniem kostki jak dispelowałeś klątwę, w booku stoi whenever wizard attemps to cast, a to był dispel, więc nie mogłeś, ale tak też graliśmy, bo się uparłem trochę, zapytałem jeszcze jak możesz czarować po nieudanym dispelu, czekam na odp)

@Bercik
Podobnie nie mogłeś ziać ogniem tylko w Butchera, mimo że to z nim się stykałeś tylko, takie hity idą w oddział. Ja to traktuję jak lekcję, wiem że z premedytacją tego nie zrobiłeś, szczególnie, że przypomniałeś mi o vanguardach ^^

@Wychwa
Obok vampa było około 20 ghuli, więc vamp by nie oberwał.


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Marks dnia Nie 13:38, 10 Mar 2013, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora
Bercik
S.P.A.M.E.R



Dołączył: 29 Cze 2011
Posty: 1726
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Racibórz

PostWysłany: Nie 13:41, 10 Mar 2013 Powrót do góry

Na następny raz jak będziemy grali razem marks to nie zbije ci wampira ze stąpa...tylko z czego innego:)


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Marks
Bard



Dołączył: 13 Lut 2013
Posty: 404
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 13:43, 10 Mar 2013 Powrót do góry

Na nastepny raz wstaw skullcrushersow, to mi wystarczy ^^

EDIT: i helka nie wybuchnęła, sprawdz czy moze strzelac po wyniku 2, czyli bez załogi.

EDIT2: Radzio nie mogłeś już tą suką czarować po nieudanym dispelu w swojej, tak mi odpowiedziano na bp


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Marks dnia Nie 13:46, 10 Mar 2013, w całości zmieniany 3 razy
Zobacz profil autora
wychwa
King Kong



Dołączył: 29 Cze 2011
Posty: 2152
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 12 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 13:49, 10 Mar 2013 Powrót do góry

Helena jak nie ma załogi to chyba ma cały czas rampage.

Czyli co jak np dispeluje w swojej turze jakiegoś ripa i mi się nie uda to już czarować nie mogę


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
wychwa
King Kong



Dołączył: 29 Cze 2011
Posty: 2152
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 12 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 13:50, 10 Mar 2013 Powrót do góry

chyba że zdaje ale na swojej ld .


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Marks
Bard



Dołączył: 13 Lut 2013
Posty: 404
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 13:51, 10 Mar 2013 Powrót do góry

Broken concentration, najlepiej tego ripa dispeować pod koniec, bo wiadomo, że w Twojej go nie rzuce. A Radzio zrobił to na początku.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Radzio
Giermek



Dołączył: 18 Lip 2011
Posty: 986
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Racibórz/Markowice

PostWysłany: Nie 13:54, 10 Mar 2013 Powrót do góry

Sprawdziłem to, masz rację strona 36 polskiego RB

Helena może strzelać jak zda rampage (może korzystać z generalskiej Ld). Po prostu traci Ld 9 krasi i warda przerzucanego na nich


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Jendrusi7
S.P.A.M.E.R



Dołączył: 30 Cze 2011
Posty: 1715
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 10 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Racibórz

PostWysłany: Nie 14:39, 10 Mar 2013 Powrót do góry

Cytat:
Stompy idą w oddział, nie w model z którym się stykają.


No to w takim razie przepraszam. Niestety sam zostałem w ten sposób zwałowany na turnieju i konsekwencje były troche większe Sad Stąd moje przekonanie co do tej zasady, niestety błędne
Dobrze, że to nie było na turnieju i jeszcze raz przepraszam


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Jendrusi7 dnia Nie 14:43, 10 Mar 2013, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora
Marks
Bard



Dołączył: 13 Lut 2013
Posty: 404
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 14:47, 10 Mar 2013 Powrót do góry

Spoko, nic się nie stało przecież. To taki drugi wiekszy błąd, po helenie, w tej walce. Zdarza się.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Kruszyna
Bard



Dołączył: 06 Lis 2011
Posty: 189
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 4/5

PostWysłany: Nie 14:15, 14 Kwi 2013 Powrót do góry

kiedy będzie nowe euro bo sie doczekac nie moge (jesli już wyszło to proszę o link ) Very Happy


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001/3 phpBB Group :: FI Theme :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
 
 
Regulamin